الزامات طرح لرزهای سیستمهای جداساز و میراگر در آییننامه ASCE7-16 به همراه تفسیر
7875 بازدید
4.1 امتیاز با 16 رای
- مترجم: علی خانسفید، علی مقصودی
- ناشر: علم عمران
- کدکتاب: B-127
- سال انتشار: 1397
- نوبت چاپ/ ویرایش: اول
- قیمت: 100000 ریال
- وضعیت چاپ: موجود
- مقدمه کتاب: site
خرید نسخه چاپی
خرید نسخه الکترونیک
معرفی کتاب: استفاده از سیستمها و فنآوریهای نوین کنترل ارتعاشات سازهها در دنیا دارای سابقهای بیش از نیم قرن میباشد. با توجه به دامنه کاربرد بسیار بالای این تجهیزات در کاهش پاسخ ارتعاشات سازههای ساختمانی، پلها، تجهیزات صنعتی و غیره، استفاده از آنها نیز در کشورهای لرزهخیز دنیا با سرعت بسیار بالایی در حال گسترش است. خوشبختانه کشور عزیزمان ایران نیز مستثنی نبوده و استفاده از این تجهیزات نیز در چند سال اخیر در آن شروع شده است. اما از طرف دیگر متاسفانه هنوز ضوابط و دستورالعملهای مناسب و مکفی برای جامعه مهندسی به جهت استفاده در فرآیند طراحی، اجرا و نظارت پروژههای دارای این تجهیزات از سوی دستگاههای مسئول ارائه نشده است. لذا مترجمین این کتاب، بر خود لازم دانستند تا در همین ابتدای ورود این تجهیزات به کشور و برای اولین بار، فرهنگ استفاده و طراحی آنها را نیز با ترجمه ضوابط مرتبط آییننامه ASCE7-16 آمریکا، به عنوان یکی از معتبرترین آییننامههای دنیا در این زمینه، ایجاد نمایند. مجموعه پیشرو مشتمل بر دو بخش بوده، که محتوی آنها به صورت زیر است:
بخش اول: در این بخش ضوابط فصل هفدهم آئیننامه ASCE7-16 با عنوان الزامات طراحی لرزهای سازههای جداسازی شده لرزهای به همراه تفسیر آن فصل، ترجمه و ارائه گردیده است.
بخش دوم: در این بخش ضوابط فصل هجدهم آئیننامه ASCE7-16 با عنوان الزامات طراحی لرزهای سازههای مجهز به سیستم میرایی به همراه تفسیر آن فصل، ترجمه و ارائه گردیده است.
امید است که به واسطه این کتاب و ایجاد آشنایی و فرهنگ لازم بین جامعه مهندسی کشورمان نسبت به میراگرها و جداسازها، شاهد توسعه روزافزون استفاده از این تجهیزات به عنوان یک راه حل اصلی برای رفع مشکل خسارات ساختمانها در زلزله باشیم. بدیهی است این اثر خالی از اشکال نبوده، ولذا بسیار خرسند خواهیم بود اگر کارشناسان متعهد و اندیشمندان فرهیخته در جهت بهبود ترجمه ارائه شده، ما را از نظرات، پیشنهادات و انتقادات سازنده خود محروم نسازند.
در پایان لازم به ذکر است که قطعاً تحقق این امر مستلزم حمایتهای عزیزانی بوده است که ما را در انجام آن یاری نمودهاند، بالاخص حمایت تیم فنی محترم شرکت "آرکا بهسازه آتین تهران" و همچنین مساعدت پرسنل محترم انتشارات علم عمران به مدیریت آقای سید مهدی داودنبی؛ حسب وظیفه مراتب تقدیر و تشکر خود را از همه این گرامیان اعلام میداریم.
در آخر نیز شعار اصلی مترجمان که ناشی از دیدگاهمان نسبت به موضوع زلزله است را یادآور میشویم:
"این پدیده زلزله نیست که منجر به فوت انسانها میشود، بلکه ساخت و سازهای بی کیفیت مسبب آن هستند."
به امید اعتلای کیفیت ساخت و ساز کشور عزیزمان ایران.
بعدی ا
قبلی
- Currently 4/5 Stars.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
نظرات
در حال حاضر هیچ نظری ثبت نشده است. شما می توانید اولین نفری باشید که نظر می دهید.